На главную

    ТУСУР, гл.корпус /21.06.2003 ТГПУ, гл.корпус /11.08.2003 ТГУ, гл.корпус /13.08.2003 Медуниверситет /13.08.2003
ТПУ, гл.корпус /13.08.2003 ТГАСУ, гл.корпус /24.08.2003
| 1 |
Hosted by uCoz